Arkiv

Lillegutt 95 med flott innsats i SSK Cup

Lillegutt 1995 har vært i iled i to cuper, hhv. Snarøen Cup og SSK-Kiwi Cup.  Resultatene i førstnevnte cuo ble noe variable, mens i SSK-Cup gikk det nye bedre.  Arrangørklubben på andre sida av elva var et av de lagene som fikk merke dette.
Les mer her

Tett program for Minigutt 96

Minigutt 96 har hatt ett tett program i det siste.  De har deltatt i Snarøen Cup med to lag.  Få dager senere var det seriekamp mot Skiold på Marienlyst, og dagen etter kamp mot rivalen Solberg.  Kun få dagers hvile og så ny seriekamp på Vassenga mot Strømsgodset.

Resultatene har vært helt topp. I Snarøen Cup ble det kun seiere for 1. laget, mens 2. laget vant, spilte uavgjort og fikk et tap.

I seriekampene mot hhv. Skiold og Solberg gikk det bra, og spesielt seieren over Solberg smakte godt.  I siste seriekamp mot SIF på Vassenga var de ikke noe dårligere og kunne bokføre nok en seier.

Oppmann Frode Sørensen har vært flink med referater denne gangen.

Les mer her

Nei, siden er ikke lagt ned

Det kan ha virket som Juniorbandys hjemmesider var lagt ned.  Det er ikke tilfellet.  Årsak til at det ikke har skjedd så mye forandring den siste tiden er en kombinasjon av at dere der ute ikke er flinke nok til å sende inn stoff.  I tillegg har redaktøren vært på en "velfortjent" ferie.

Selv om vi skriver februar, er det fortsatt litt igjen av sesongen.  Oppmann for Minigitt 1996 har skjønt at det er et stykke ut i sesongen og har sendt inn en status på hvordan laget har gjort det så langt i år.  Les mer om Minigutt 96 her.

Lillegutt 1995 har vært med på DBK-Cup.  Etter det møtte de DBK i seriekamp.  Les mer her.Lillegutt 95 tilbake på rett spor

Etter en kort periode med noe "rusk i maskineriet" har Lillegutt 95 funnet tilbake til det vi vet de kan, nemlig å vinne kamper.
Laget har startet det nye året med kamper mot  hhv. Konnerud og SSK.  Kampen mot sistnevnte lag var kun en privatkamp som erstatning for SSK-cup som blåste bort.

Les mer her


Minigutt 1998 med seier

Minigutt 98 har spilt sin første seriekamp og vant med 10-6 hjemme på Vassenga etter at det stod 5-4 til pause. Dette var noe spillerne hadde gledet seg til og ekstra moro ble det når seieren var i havn.
 
Nå er det Solberg Kiwi cup til helgen.  Alle gleder seg og aller mest spennende blir det å møte naboen Solberg.

Vassenga Cup 2006

Det ble nok en fin bandydag på Vassenga.  Minusgrader og fint vær var med på å gjøre foholdene helt optimale.  I dag har Lillegutt 1995 og Lillegutt 1994 vært i aksjon.  Sistnevnte klasse hadde også sluttspill.

Etter at alle innledende kamper var ferdigspilt stod det igjen fire lag som skulle spille om den gjeveste pokalen.  Både hjemmelaget Mjøndalen og nabo Solberg SK var to av sluttspilllagene.  De to andre var Strømsgodset som kom med som beste 2. lag og Stabæk 1.

Solberg møtte Strømsgodset i den ene semifinalen, mens Mjøndalen hadde Stabæk som motstander i den andre.  Solberg var hakket bedre enn Strømsgodset og vant 3 - 0, mens i den andre semifinalen vant Stabæk 4 - 1 over Mjøndalen.
Mjøndalen Lillegutt lag bet godt i fra seg mot et jevnt besatt Stabæk-lag.  
Mange gratulasjoner til Mjøndalen som besto av halvparten 95-spillere.  For disse ble det en lang dag med mange kamper da de hadde vært i ilden tidligere på dagen i 95-klassen.

Finalekampen mellom Stabæk og Solberg ble aldri noen god kamp.  Kampen ble preget av mye solo-raid.  Kampens eneste mål ble scoret av Stabæk, og de kunne reise hjem til Stabækbanen med pokal for første plass og vandrepokalen.

Jenteklassen som ble avviklet på lørdag bli litt amputert da Øvrevoll/Hosle desverre ikke kunne stille.  Klassen ble gjennomført med kun tre lag, og i år ble det Readys Jentelag som tok hjem pokalen. 

Årets Vassenga cup har blitt gjennomført uten problemer.  Cup-komiteen har lagt ned mye arbeid i forkant av cupen.  Mange frivillige har vært i ilden både på og utenfor banen.  Dommerkabalen gikk opp også i år, og takk til alle dere som med falkeblikk følger hvert eneste slag på ballen.


Det har blitt tatt noen bilder fra cupen.  Det er vanskelig å få med seg alt, men ved å velge linken nedenfor vil du se noe av det som har foregått på Vassenga denne helgen.

Bilder

Mjøndalen IF Jr. bandy håper alle spillere, ledere og foreldre har hatt noen fine timer på Vassenga. 
Vi ønsker alle hjertlig velkommen tilbake neste år.


 

Vassenga Cup 2006-første dag

Etter to-tre uker med regn og 8-9 varmegrader hver dag forstod værgudene at det var på tide å gjøre noe med det når Vassenga Cup skulle arrangeres. 

Første dag av er unnagjort under strålende vær selv om tåka fant veien til Mjøndalen litt senere på kvelden.  Varmegrader er snudd til minusgrader og vi så at himmelen faktisk fortsatt var blå når sola tittet frem bak Åsen tidligere i dag. 

Til tross for lang periode med regn, vind og skikkelig "Bergens-vær" har isen overlevd, og forholdene på Vassenga har vært helt optimale i dag.

Vi har gjennomført 69 kamper i løpet av dagen.  Ytterligere 45 kamper skal avvikles i morgen.

Innsatsen blandt de aktive har vært på topp. Engasjementet fra sidelinja er som vanlig. Rundt banene har ivrige ledere og foreldre manet til innsats på en slik måte at at en plass i Sølvguttene kanskje ikke er så langt unna.


Kafeteria-teltet har vært populært mellom kampene så det har gått unna med hamburgere, pølser og annet fra kiosken

Resultater teller uansett hvilket alderstrinn det gjelder.  Alle resultatene fra dagens kamper finner dere her.

I sekretariatet har speaker Pål Myhrhagen holdt orden på kamptider og resultater. Svært mange ledere og foreldre fra MIF Jr. Bandy har vært involvert i ulike aktiviteter i løpet av dagen.  Uten frivillig innsats ville ikke slike arrangementer vært mulig å gjennomføre. 

MIF Jr. Bandy takker alle som har vært med idag.

I dagens digitale samfunn er det mange som tar bilder.  Klarer vi å få samlet disse skal vi gjøre det vi kan for å få lagt disse ut på våre hjemmesider.


I morgen skal Lillegutt-lagene i aksjon.  I Lillegutt 1994 er det sluttspill.  Hvilket lag som reiser hjem med klubbnavnet risset inn i vandrepokalen blir spennende.

Også i morgen er det meldt bra vær, så alt ligger til rette for nok en flott bandydag på Vassenga Kunstis.

Vi gleder oss til nok en fin bandydag på Vassenga Kunstis.
 

Småguttelaget på terningsleir i Vänersborg

Smågutelaget har vært på treningsleir/tur til Vänersborg i Sverige.  En fin avveksling fra en lang treningshøst, og motivasjon for 100% satsing videre i sesongen.  Oppmann og lagleder Per Fjeld Olsen forteller litt fra turen.  Les mer her

Knallstart av Minigutt 96

Med tre sire av tre mulige går det ikke an å få en bedre sesongstart enn det Minigutt 96 gjorde i lages første deltagelse i Kosa Open.
Les mer her.


Kosa Open 2007

Sesongen er nå i gang, og i år som tidligere å er den første store utfordring Kosa Open på Rud Hauger.  Småguttelage og 95-laget har vært i aksjon, og begge lagene leverte svært gode resultater.

Småguttelaget spilte seg helt frem til semifinalen, mens 95-laget dro i land tre seire av tre mulige.

Les referat fra småguttelaget her og 95-laget her


 

NOK EN SESONG ER OVER

Bandysesongen 2005-2006 er over.  Mjøndalens minste spillere har levert mange flotte resultater.  Selv om vårt A-lag i år ikke klarte å kopiere resultatene fra i fjor, står våre minigutt lag frem og går fra seier til seier.

Som tidligere år avslutter flere våre minste lag sesongen ved å delta på Stabekk Cup.  Det har ikke vært noe unntak i år.  Leif Solem fra Minigutt 95 og Frode Sørensen fra Minigutt 96 har i år vært vedloig flinke til å sende inn stoff til vår hjemmeside.

Hvordan det gikk med Minigutt 95 i sesongavslutningen kan du lese her.
Hvordan det gikk med Minigutt 96 leser du her.


MIF godt representert på U17 og U19

Til helgen arrangeres U19-VM i Drammen og Nordisk mesterskap for U17 i Pori/Bjørneborg i Finnland.  Mjøndalen er representert med spillere på begge landslag.

 
På U19 er Patrik Holm (til høyre)og Daniel Ødegård tatt ut.  Patrik Holm er forøvrig valgt til å være kaptein på landslaget.

På U17 er Markus Kristiansen, Robin Cras og Kristoffer Abrahamsen fra vårt guttelag tatt ut

       
Markus Kristiansen          Robin Cras                    Kristoffer "Doffen" Abrahamsen

Mif Jr. Bandy gratulerer og ønsker alle spillerne lykke til i kampene

Link til U19-VM


Minigutt 95 ubeseiret i Solberg Cup

Det ble som ventet tre nye seire til Minigutt 95 under Solberg Cup. Spa/Bra, Hamar og Skiold Blå ble slått hhv. 3-1, 1-0 og 5-0
Les mer her

Minigutt 96 med bare seire i Solberg Cup

Minigutt 96 revansjerte seg etter tapet de hadde sist uke.  I Solberg Cup ble det seire i alle de tre kampene de spilte
Les referat og se noen bilder fra cupen her


Minigutt 95 fortsetter å vinne

To nye storseire til Minigutt 95.  Nå begynner det å bli uvant å ikke vinne to-siffret.  Les mer her


Minigutt 95 suverene i Vassenga Cup

95-laget gjorde rent bord i Vassenga Cup lørdag 10. desmber.  Tre kamper og tre seire og 6 - 0 i målforskjell sier sitt.


På bildet ser vi den eneste jenta på laget, Martine D. Holm  i ferd med å ta et hjørneslag
Les mer her

Solberg tok hjem alle pokalene i Vassenga Cup

Solberg tok hjem alle pokalene fra årets Vassenga Cup.  Lørdag vant jentelaget deres klasse, mens 93-laget vant sin klasse på søndag.

I løpet av to dager er det gjennomført 101 kamper på Vassenga.  Til tross for noe dårlig vær på lørdag har det vært en flott bandystemning på Vassenga disse to dagene. 

Les mer her

Det ble tatt en god del bilder fra cupen.  Disse er samlet på en samleside.  Det er en god del bilder så ha litt tålmodighet hvis du har lav internett hastighet.

Bilder fra lørdag
Bilder fra søndag

Byttedag på MIF-huset

Det blir avholdt byttedag for bandyutstyr på MIF- huset førstkommende

Tirsdag kl 18:30-20:30.

Puss støvet av gammelt utstyr, det er alltids noen som har bruk for noe som er blitt vokst i fra.

Hvordan vi går frem

o Utstyr for salg leveres for registrering
o Prisforslag avtales
o Utstyret legges ut for salg.
o Usolgt utstyr hentes klokken 20:30 samme kveld


Eventuelt oppgjør utbetales så fort som mulig eller seinest kl 20:30 (Tirsdag)

Dersom du ikke vil vente på eventuelt oppgjør kan det avtales oppgjør seinere
Dersom utstyret ikke selges kan vi oppbevare utstyret hos oss og forsøke å selge det i gjennom sesongen.

VELKOMMEN TIL NY BANDYSESONG

Ny bandysesong er rett rundt hjørnet.  Vi holder på å rydde i stoffet fra i fjor for å klargjøre junioravdelingens web-sider for ny sesong.

Her er noen bilder fra forrige sesong.