Lagene » Minigutt » Minigutt 2003

Nyheter

Godt nytt år!

Vi har meldt på to lag i følgende cuper:

Kiwi Solberg cup lørdag 10. januar
Haslum cup søndag 25. januar
Ullern cup lørdag 7. februar

Bandyutstyr?

Er skøytene blitt for små eller det trengs noe annet utstyr, er Intersport på Torget Vest i Drammen stedet for å kjøpe bandyutstyr. Medlemmer av Mjøndalen får klubbrabatt ved kjøp av bandyutstyr der.
 

En annen aktuell arena er gruppen Mif Bandy Jr på facebook. Stian Nedberg har opprettet en super side som vil være en informasjonskanal for MIF Bandy jr, og som også kan brukes til å legge ut utstyr som ønskes kjøpt/solgt.
 

Nytt medlemssystem!

MIF har fått nytt medlemssystem og anbefaler alle medlemmer å registrere seg i "Min Idrett".

I det nye medlemssystemet benytter Idrettsforbundets nettportal ”Min Idrett”. I "Min Idrett" har du din egen profil og du kan selv kontrollere og administrere ditt medlemskap i MIF og andre klubber som du er medlem i og som er tilsluttet Norges Idrettsforbund. Det være seg kontroll av dine personopplysninger, innmelding eller utmelding av klubb eller gruppe.  Dessuten vil det i ”Min Idrett” være en egen nettbasert betalingsløsning, utviklet i samarbeid med BuyPass/Norsk Tipping, der medlemmene kan elektronisk kan betale sine medlemskontingenter og særavgifter til MIF. Se også www.mif.no.

Vi anbefaler derfor at alle medlemmer i MIF om snarest mulig registrer seg med eget brukernavn og passord på ”MinIdrett”.  https://minidrett.nif.no.

Etter registrering finner du direkte tilgang til "Min Idrett" øverst i venstre kolonne.