Booking Vassenga dagtid

Det er flotte forhold på Vassenga og perfekt for skolenes skøytedager. Ønsker dere å booke banen for skøytedag, se informasjon nedenfor og kontakt oss.

Det er ordinært åpent for alle mellom 1100-1530 i ukedagene. Før dere booker – sjekk baneplan for å forsikre dere om at banen er ledig. Baneplanen oppdateres hver søndag. 

Det vil ordinært være opplåste garderober og noen pingviner tilgjengelig fra 11.00-15.30 i ukedagene. Takk for at dere parkerer pingviner ved inngang til garasje etter bruk og at mål som benyttes skyves ut til sidelinjen. Dette bidrar til å opprettholde god iskvalitet gjennom sesongen.

Det er ikke nødvendig å booke tid på banen for barnehager, SFO eller andre grupper som vil benytte deler av isen på dagtid. Det er en stor isflate med plass til mange mindre grupper samtidig.

Det er mulig for skoler å booke hele banen for skøytedag.  Booking må skje minimum en uke i forveien. Ta kontakt på bandyjr@mif.no for å booke banen.

Ved store nedbørsmengder eller ekstraordinært vedlikeholdsbehov for isflaten, kan banen stenges på kort varsel. Vi ber om forståelse for dette. 

Når banen vedlikeholdes med ismaskin og traktor er det ikke tillatt å oppholde seg på isen.

I tillegg til 11er-banen har vi en naturis som måkes og vannes når værforholdene gjør det mulig. Når denne banen er islagt er den alltid åpen for publikum – både dagtid og kveldstid 😊

Vi bestreber oss på å legge ut informasjon om baneforholdene på vår facebookside:  https://www.facebook.com/MIFbandyjr

Del med dine venner!

Facebook
Twitter